Ans komt langs bij Verreck en Pleijsier

Het nieuwe jaar is begonnen!
Stichting Claudine & Claudette wenst iedereen een inspirerend 2018.

Zondag 21 januari aanstaande zijn wij te gast bij de muzikale talkshow Verreck Op Zondagmiddag in Theater Dakota in Den Haag. Een warme zondagmiddag vol muziek, humor en goede gesprekken met en door Marcel Verreck en Paul Pleijsier.Wij zullen daar een kort fragment laten zien van onze nieuwe productie Ans Komt Langs en gaan in gesprek met Marcel Verreck over Stichting Claudine & Claudette.

Wie is Ans vraag je je nu misschien af? Ans is schoonmaakster en komt solliciteren. In een mum van tijd krijg je alles van Ans te horen en vraagt ze jou het hemd van het lijf. Een tragi-komische indringende voorstelling op de vierkante meter over de rafelranden van het bestaan, waar het publiek op de huid zit van actrice Isabella Chapel. Deze voorstelling kan worden gespeeld op kleine speelplekken zoals huiskamers, garages, galeries en veel meer.

Lijkt het je leuk dat Ans bij je langskomt of wil je er meer over weten stuur dan een e-mail naar info@claudineclaudette.nl

Spel: Isabella Chapel
Regie: Saskia Mees

Nieuwsgierig? Kom dan bij Ans in Dakota langs. We verheugen ons er op je te zien.

Informatie over het programma op 21 januari en de kaartverkoop. http://www.theaterdakota.nl/agenda/verreck-zondagmiddag3/