Juryprijs Rijswijks Pracht voor Isabella Chapel

Eerste prijs niet muzikale act Rijswijks Prachtfestival 2018 voor Isabella Chapel met “Ans Komt Langs”

Na afloop van de rondgang van 10 groepen langs zes theatervoorstellingen konden de deelnemers aan Rijswijks Pracht 6e editie hun persoonlijke top 3 samenstellen. Bij de organisatie kwamen in totaal 279 stemformulieren binnen op 300 toeschouwers. Het optreden van Isabella Chapel alias Ans in het prachtige wijkgebouw Amicitia heeft zeer veel prachtige reacties opgeleverd. Het publiek was verrast door haar overtuigende optreden en interacties met hen. Ze werden telkens meegezogen in haar verhaal, doen en denken. En dat 5x achtereen op een avond. Elk optreden ontwikkelde zich weer anders waar zij zich met haar professionele talent goed op wist aan te passen zonder de authenticiteit van het verhaal te verliezen. Ook niet toneelliefhebbers waren getroffen door haar act.

Reacties: warm persoon, leuk door ongemakkelijkheid, knappe solo, prachtige acteerprestaties, ik zoek ook zo’n schoonmaakster, vermakelijk, aandoenlijk, levensecht, lach en en traan.